ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δήμος Τρικαίων μείωσε το τιμολόγιο ύδρευσης σε 387 οικογένειες

Ο Δήμος Τρικαίων μείωσε το τιμολόγιο ύδρευσης σε 387 οικογένειες

Σε 387 ανέρχονται οι τρικαλινές οικογένειες που θα ωφεληθούν από την απόφαση του Δήμου Τρικκαίων και της ΔΕΥΑΤ για μείωση κατά 50% των τιμολογίων ύδρευσης.

Με την ένταξη των οικογενειών αυτών στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, η κοινωνική παροχή επεκτείνεται σε περισσότερους Τρικαλινούς, καθώς ήδη η ΔΕΥΑΤ προσφέρει μειωμένες τιμές σε πολύτεκνους και ΑμεΑ.

Η επιλογή των δικαιούχων έγινε μέσω των στοιχείων από τους ωφελούμενους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (το γνωστό ΤΕΒΑ). Στη συνέχεια έγινε αντιπαραβολή με τα στοιχεία της ΔΕΥΑΤ και ακολούθησε η συμπερίληψη των δικαιούχων στο Κοινωνικό Τιμολόγιο.

Στη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, τόνισε τη σημασία αυτής της κίνησης και την επέκταση των μέτρων που ανακουφίζουν πολίτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.