ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλληλομηνύσεις Α.Μπέου με τον πρόεδρο Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (βίντεο)

Αλληλομηνύσεις Α.Μπέου με τον πρόεδρο Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας (βίντεο)

Μετά τον Αχιλλέα Μπέο που οδηγήθηκε την Πέμπτη στο Αυτόφωρο, σήμερα συνελήφθη και η δημοσιογράφος, αλλά και ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Χορταριάς, έπειτα από μηνύσεις που κατέθεσε ο Αχ. Μπέος.

Ο τελών εν αργία δήμαρχος Βόλου υπέβαλε μήνυση επίσης για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του για δημοσίευμα στην εφημερίδα «Θεσσαλία», που έφερε την υπογραφή της κ.Τασσοπούλου.

Η δημοσιογράφος συνελήφθη στα δικαστήρια του Βόλου, οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στη συνέχεια στον εισαγγελέα, όπου και με εντολή του αφέθηκε ελεύθερη μέχρι να εκδικαστούν τα Αυτόφωρα.

Και ενώ η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη, στους διαδρόμους των δικαστηρίων, έγινε συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών και άρχισε λεκτική αντιπαράθεση που κατέληξε σε σπρωξιές και απωθήσεις, επειδή είχαν προηγηθεί σκληρές ανακοινώσεις από την Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου.

Μετά και αυτή την εξέλιξη, ο Αχιλλέας Μπέος υπέβαλε μήνυση και κατά του προέδρου της Ένωσης Συντακτών, ο οποίος και συνελήφθη για να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η υπόθεση που επρόκειτο να εκδικασθεί στη 1 μετά το μεσημέρι, είναι άγνωστο ακόμη πως θα εξελιχθεί, αλλά σύμφωνα με νομικούς μάλλον θα λάβει αναβολή για την προσεχή Δευτέρα.

Όσον αφορά στη δίκη του Αχιλλέα Μπέου, αυτή έλαβε αναβολή και η δικάσιμος ορίστηκε για τις 15 Μαρτίου 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.