ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλίας Ψινάκης: «Δεν είμαι ένοχος για να παραιτηθώ»

Ηλίας Ψινάκης: «Δεν είμαι ένοχος για να παραιτηθώ»

Ο Ηλία Ψινάκης μιλάει για την πολιτική του καριέρα και ότι δεν υπήρξε ένοχος για να παραιτηθεί από τα πολιτικά δρώμενα!

Για μία ακόμη φορά δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ένα και πλέον μήνα μετά την ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι, ο δήμαρχος έκανε στη συνεδρίαση απολογισμό της καταστροφής, ενώ αναφέρθηκε και στα έργα που θα γίνουν στις πληξγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα αναφέρει «Να παραιτηθώ από τι;Δεν μπορείς να παραιτηθείς από τον πόλεμο. Αυτό δεν είναι δειλία; Ή ενοχή ή δειλία; Ούτε ένοχος είμαι, ούτε υπήρξα δειλός ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνθρωποι που κατέθεσαν από την πρώτη στιγμή την ψυχή τους ξέρουν πολύ καλά και πού ήμουν και πού είμαστε και ποιοι είμαστε.
Θα ήταν χρήσιμο να μας πουν πού ήταν εκείνοι που φυγομάχησαν, που λιγοψύχησαν, που συκοφάντησαν για μικροπολιτικούς λόγους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.