ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μπακογιάννης: Θετικός στη δημιουργία γηπέδου στον Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό

Κ.Μπακογιάννης: Θετικός στη δημιουργία γηπέδου στον Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό

Θετικός στο να δημιουργηθεί γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, στην περιοχή του Βοτανικού για τον Παναθηναϊκό, είναι ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, σε δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα Live Sport, ανέφερε πως θεωρεί ότι είναι ένα θετικό πλάνο να γίνει η κατασκευή των γηπέδων στην περιοχή του Βοτανικού.

Ο Παναθηναϊκός πριν αρκετά χρόνια είχε βάλει μπρος το πλάνο για να χτίσει το σπίτι του στην περιοχή, αλλά το έργο κόλλησε και επανέρχεται τώρα. Μετά το ναυάγιο με το Athens Alive στο ΟΑΚΑ, η λύση του Βοτανικού είναι η πιο ενδεδειγμένη και ο Κώστας Μπακογιάννης εγκρίνει την υλοποίησή της εκεί.

Υπάρχει ήδη σχέδιο ανάπλασης της περιοχής, με επένδυση που θα φτάσει τα 250 εκατομμύρια ευρώ.

Μπακογιάννης: «Επί της αρχής είμαστε σύμφωνοι»
«Δεν έχω δει τις λεπτομέρειες του σχεδίου. Επί της αρχής, όμως, είμαστε σύμφωνοι. Όπως είμαστε σύμφωνοι και με τη Διπλή Ανάπλαση. Κατά μείζονα λόγο επειδή θα απελευθερωθεί η λεωφόρος Αλεξάνδρας και εκεί θα δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πάρκο πρασίνου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό ουσιαστικά αποτελεί μια πρώτη εξέλιξη, καθώς θεωρείται βέβαιο πως ο Μπακογιάννης θα εκλεχθεί δήμαρχος στον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών. Πρόσφατα είχε μιλήσει για διπλή ανάπλαση στην περιοχή του Βοτανικού μάλιστα, για ένα έργο που έχει κολλήσει από το 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.