Κώστας Μπακογιάννης: «Ήταν μια κακιά στιγμή για την Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά δεν μπορείς να την δικαιολογήσεις»

Κώστας Μπακογιάννης: «Ήταν μια κακιά στιγμή για την Κατερίνα Γκαγκάκη αλλά δεν μπορείς να την δικαιολογήσεις»

Μία ημέρα μετά την παραίτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη από τις θέσεις που είχε στο Δήμο Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στα σχόλια που είχε κάνει η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα στο πάνελ της εκπομπής για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αναφερόμενος στην υπόθεση της Κατερίνας Γκαγκάκη τη χαρακτήρισε «κακιά στιγμή». Χαρακτηριστικό ο κ,Μπακογιάννης είπε: «Μία στιγμή, όσο κακιά και αν ήταν -και ήταν κακιά, δεν μπορείς να τη δικαιολογήσεις- δεν μπορεί να σπιλώσει μία ολόκληρη πορεία, έναν χαρακτήρα έναν επαγγελματισμό και μία επάρκεια. Εμείς, όμως, κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και όχι τα λόγια και σε τέσσερα χρόνια από τώρα, οι Αθηναίοι θα μας κρίνουν για το έργο μας».

Η πρώτη αντίδραση της Γκαγκάκη μετά την παραίτησή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μετά το σάλο και αφού παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης σχολίασε την υπόθεση στο λογαριασμό της στο instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία σκοτεινού ουρανού και ανταριασμένης θάλασσας, η Κατερίνα Γκαγκάκη γράφει μεταξύ άλλων: «Θα ‘ρθουν κάποιες μέρες που θα ξημερώνουν σκοτάδι. Βαριές, αφόρητες, τσιμεντένιες. Μέρες, περίοδοι, στιγμές χωρίς κρατήματα, χειρολαβές και ασφάλεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.