ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρόεδρος κοινότητας Φερών: «Έχουμε ακήρυχτο πόλεμο – Δεν είναι πρόσφυγες αυτοί που έρχονται»

Πρόεδρος κοινότητας Φερών: «Έχουμε ακήρυχτο πόλεμο – Δεν είναι πρόσφυγες αυτοί που έρχονται»

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Φερών και Πόρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, Αθανάσιος Πεμούσης μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τους αλλοδαπούς που προσπαθούν να περάσουν τις τελευταίες ώρες από τα ελληνοτουρκικά σύνορα προς τη χώρα μας.

«Υπάρχει πολύς κόσμος στο πρώην φυλάκιο. Από χθες και όλο το βράδυ, περνούν από παντού, όμως η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και τους επαναπροωθούμε πάλι πίσω. Οι Τούρκοι τους περνάνε με βάρκες σε σημεία που δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε. Το έχω δει με τα μάτια μου» ανέφερε αρχικά ο κ. Πεμούσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε έναν ακήρυχτο πολεμο, έχουμε αγανακτήσει. Είναι πολύς ο κόσμος και από όποια εθνικότητας θες. Είναι ψέμα ότι είναι πρόσφυγες. Το τελωνείο των Κήπων είναι ανοιχτό και η κατάσταση είναι χειρότερη. Το πρωί ήμασταν 6-7 άτομα και κοντεψαν να μας λιντσάρουν. Πρέπει να αντιδράσουμε σαν χώρα, πρέπει η κυβέρνηση να κλείσει το τελωνείο των Κήπων. Κάνω έκκληση σαν της Δημοτικής Ενότητας Φερών και Πόρου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.