ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο Αυτόφωρο δύο πολίτες για τους καφέδες και τα νερά που πέταξαν στον Κ. Μπακογιάννη

Στο Αυτόφωρο δύο πολίτες για τους καφέδες και τα νερά που πέταξαν στον Κ. Μπακογιάννη

Στη σύλληψη δύο πολιτών προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση που δέχθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου είκοσι άτομα επιτέθηκαν με καφέδες και νερά στο δήμαρχο Αθηναίων, ενώ αποχωρούσε από εκδήλωση. Λίγο αργότερα η αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο από αυτές τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι άλλοι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς από τα στοιχεία που υπήρξαν δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας και της εξύβρισης. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.