ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δημοσκόπηση: Το 49% των Ελλήνων θέλει η Ελλάδα να απαντήσει στρατιωτικά στην Τουρκία

Δημοσκόπηση: Το 49% των Ελλήνων θέλει η Ελλάδα να απαντήσει στρατιωτικά στην Τουρκία

Νέα δημοσκόπηση της GPO για την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» δείχνει που κινείται η κοινή γνώμη σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, με την μεγαλύτερη πλειοψηφία των Ελλήνων να επιθυμούν στρατιωτική απάντηση στην Τουρκία.

Το 69,8% τάσσεται υπέρ της επιδίωξης έναρξης διαλόγου με την Τουρκία για αποκλιμάκωση της έντασης ενώ μοιρασμένες είναι οι απαντήσεις στο ερώτημα αν η Ελλάδα πρέπει να κάνει χρήση στρατιωτικών μέσων για να αντιμετωπίσει την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα (49,2% απαντά «ναι και μάλλον ναι» και 47,1% απαντά «όχι και μάλλον όχι»).

Όσον αφορά το ερώτημα πόσο πιθανό θεωρείτε το ενδεχόμενο σοβαρού επεισοδίου με την Τουρκία το προσεχές διάστημα, το 63,7% απαντά «πολύ και αρκετά» με το 34,5% να απαντά «λίγο και καθόλου».

Για την πανδημία του κορονοϊού, και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, το 52,1% τους κρίνει θετικά και μάλλον θετικά ενώ το 44,1% τους κρίνει αρνητικά και μάλλον αρνητικά.

Προβάδισμα 17 μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η δημοσκόπηση

Δημοσκόπηση GPO, πρόθεση ψήφου

  • ΝΔ: 39,5%
  • ΣΥΡΙΖΑ: 22,5%.
  • ΚΙΝΑΛ: 7%
  • ΚΚΕ: 5,2%
  • Ελληνική Λύση: 3,5%
  • ΜεΡΑ25: 2,5%
  • Άλλο: 4%
  • Άκυρο/Λευκό: 1,9%
  • Δεν θα ψηφίσω: 1,3%
  • Δεν έχω αποφασίσει/Δεν ξέρω: 10,4%
  • Δεν απαντώ: 2,2%
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα ποιον θεωρείται καταλληλότερο για πρωθυπουργό το 52,3% απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το 26,2% ο Αλέξης Τσίπρας. Το 20% απαντά «Κανέναν από τους Δύο» και το 1,5% δηλώνει Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.