ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δει τα αποτελέσματα του exit poll στην Πειραιώς μαζί με την οικογένεια και συνεργάτες

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα δει τα αποτελέσματα του exit poll στην Πειραιώς μαζί με την οικογένεια και συνεργάτες

Λίγο μετά τις έξι αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παρακολουθήσει από εκεί τα αποτελέσματα του exit poll.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται από εκείνη την ώρα στο γραφείο του στον τρίτο όροφο των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, και θα παρακολουθήσει το αποτέλεσμα του exit poll μαζί με την οικογένειά του και τους στενούς του συνεργάτες, όπως έκανε και τη βραδιά των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, αφού γίνει γνωστή η επίσημη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από το υπουργείο Εσωτερικών, δηλαδή λίγο μετά τις 9 το βράδυ, ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει δήλωση από την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο ισόγειο των γραφείων της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μεταβεί για δηλώσεις στο Ζάππειο όπου έχει στηθεί το κέντρο τύπου, ενώ δεν υπάρχει πρόθεση ούτε για επίσκεψη στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος το οποίο βρίσκεται στην πλατεία Κλαυθμώνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.