ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η παρομοίωση του Κ.Βελόπουλου για τα όσα έκανε το Ορούτς Ρέις – «Είναι σαν να βιάζoυν τη γυναίκα σας και εσείς να…»

Η παρομοίωση του Κ.Βελόπουλου για τα όσα έκανε το Ορούτς Ρέις – «Είναι σαν να βιάζoυν τη γυναίκα σας και εσείς να…»

Κάτι καταπάνω από χαρακτηριστικός ήταν αναφερόμενος στην παραβίαση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

“Θα κάνω έναν παραλληλισμό, είναι σαν να μπαίνουν στο σπίτι σας, να σας βιάζoυν τη γυναίκα και εσείς να παρακολουθείτε. Εγώ δεν το κάνω ποτέ στη ζωή μου. Όταν μου βιάζουν το σπίτι, όταν μπαίνουν ξεκάθαρα για να κάνουν έρευνες, όταν έχει απλώσει καλώδια το συγκεκριμένο πλοίο, δεν κάνει βόλτες. Έκανε έρευνες, λένε ψέματα στην ελληνική κυβέρνηση” είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Το συγκεκριμένο καράβι για 12 ώρες έκανε έρευνες, με απλωμένα καλώδια χιλιομέτρων. Εάν είσαι σοβαρή χώρα το βυθίζεις. Αν το έκανε στο Ισραήλ η Τουρκία, δεν θα το βύθιζαν οι Ισραηλινοί; Εάν το έκανε στην Αίγυπτο, δεν θα το βύθιζαν οι Αιγύπτιοι; Απλά εμείς είμαστε οι φοβιτσιάρηδες” συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.