ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεοφάνεια: Ο Κ.Βελόπουλος και οι βουλευτές του θα δώσουν το «παρών» στους εορτασμούς

Θεοφάνεια: Ο Κ.Βελόπουλος και οι βουλευτές του θα δώσουν το «παρών» στους εορτασμούς

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ανακοίνωσε ότι θα παρευρεθεί στους εορτασμούς για τα Θεοφάνεια βάσει των όσων αποφάσισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος καθώς και οι βουλευτές του κόμματος θα παρευρεθούν στον εορτασμό των Θεοφανείων, τηρώντας τα μέτρα που αποφάσισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος.

Την ώρα που η Ελλάδα χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε εθνική ενότητα και ομοψυχία, κάποιοι ως άλλοι Διοκλητιανοί, κήρυξαν τον πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας, με προεξάρχουσα φυσικά την «τρόικα εσωτερικού» (Νέα Δημοκρατία , ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τους καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή, να σεβαστούν τα ιερά και τα όσια του έθνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.