ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Βελόπουλος: «Έχει αποκοπεί η γέφυρα με Ρωσία – Λάθος το εμπάργκο σε ρωσικά προϊόντα»

Κ.Βελόπουλος: «Έχει αποκοπεί η γέφυρα με Ρωσία – Λάθος το εμπάργκο σε ρωσικά προϊόντα»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας.

Ευθύνη στην ελληνική πλευρά που «είχε αποκοπεί η γέφυρα» με τη Ρωσία, καταλόγισε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, από το βήμα της Βουλής.

Μιλώντας στη συζήτηση για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο κ. Βελόπουλος ανέφερε ότι με αποφάσεις της η Ελλάδα «μπήκε στο μάτι της Ρωσίας».

Χαρακτήρισε «λάθος του Πατριάρχη» την απόφαση να δοθεί στη σχισματική εκκλησία της Ουκρανίας ο τόμος αυτοκεφαλίας. Όπως είπε δεν χρειαζόταν ο Πατριάρχης να προχωρήσει σε τέτοια κίνηση, θα μπορούσε να γίνει μία Οικουμενική Σύνοδος και να εξεταστεί εκεί το ζήτημα.

https://www.vimeo.com/500876670

Αναγνώρισε ότι γίνονται προσπάθειες από τον υπουργός Εξωτερικών Νίκο Δένδια να αποκαταστήσει τις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας.

Μάλιστα, τόνισε ότι η Ελλάδα πρώτη «επιτέθηκε» στη Ρωσία με τις απελάσεις των διπλωματών και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ανέφερε χαρακτηριστικά «δεν προχωράμε σε απελάσεις, σηκώνουμε το τηλέφωνο και μιλάμε με τον άλλο ηγέτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτήρισε λάθος το εμπάργκο σε ρωσικά προϊόντα που επέβαλε πρώτη η Ελλάδα και ζήτησε να γίνει προσπάθεια «για να έρθουμε πιο κοντά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.