ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λεβέντης: «Ο Τσίπρας εγκλωβίστηκε και πλέον σκέφτεται πρόωρες εκλογές»

Λεβέντης: «Ο Τσίπρας εγκλωβίστηκε και πλέον σκέφτεται πρόωρες εκλογές»

Το ενδεχόμενο εκλογών έχει στο μυαλό του ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός σκέπτεται μήπως και δεν προχωρήσει σε Συνταγματική Αναθεώρηση αλλά να διαλύσει τη Βουλή.

Οι εκλογές «είναι στο μυαλό του πρωθυπουργού, αφού εγκλωβίστηκε ο κ. Τσίπρας όταν είπε πως θα κάνει αναθεώρηση του Συντάγματος», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, στο περιθώριο των εκδηλώσεων μνήμης για το ολοκαύτωμα του 1944 στα Ανώγεια, όπου έδωσε το «παρών» το Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν αυτό γίνει τα αναθεωρημένα άρθρα θα εγκριθούν από την επόμενη βουλή με 151 έδρες και έτσι κινδυνεύει να λέει ο κ. Τσίπρας για απλή αναλογική και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βάλει 80 έδρες μπόνους και την ενισχυμένη στο Σύνταγμα, διότι θα θέλει 151 βουλευτές. Έτσι ο πρωθυπουργός σκέπτεται μήπως και δεν προχωρήσει σε Συνταγματική Αναθεώρηση αλλά να διαλύσει τη βουλή», τόνισε ο κ. Λέβέντης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.