ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Β. Λεβέντης: «Η Βουλή εκτρέφει δύο φίδια, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη – Δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση»

Β. Λεβέντης: «Η Βουλή εκτρέφει δύο φίδια, τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη – Δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση»

Τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν δείχνουν να προχωρούν σε ενέργειες σωτηρίας της χώρας. Η εθνική ασφάλεια βρίσκεται σε κίνδυνο και τον κίνδυνο αυτό η ηγεσία του τόπου τον αγκαλιάζει με χαρά.

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς, επιτέθηκε μιλώντας στον 98.4 ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε Τσίπρα και Μητσοτάκη, ταυτόχρονα, υποστηρίζοντας ότι ο πρώτος δίνει και όνομα και γλώσσα και ταυτότητα, αλλά και ο Μητσοτάκης στο ονοματολογικό που είναι επίσης κομβικό παραχωρεί τη λέξη «Μακεδονία», όπως διαβάζουμε στο neakriti.gr.

Μάλιστα σημείωσε ότι η μόνη λύση σήμερα είναι εκλογές τώρα, ώστε να σαρωθούν ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ΝΔ που παίζουν ένα κακοστημένο παιχνίδι, διαλύοντας αμφότεροι κόμματα και συνειδήσεις, σημειώνοντας ότι ο Μητσοτάκης δεν θα είναι αυτοδύναμος και ψεύδεται έχοντας συμφωνήσει και αυτός στην εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.