Γ.Κύρτσος για τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία: «Φτάνει πιά η Μητσοτάκο-κοροϊδία»

«Γελοιότητες τα περί απορρήτου του Ν.Παναγιωτόπουλου»

Γ.Κύρτσος για τις αποστολές όπλων στην Ουκρανία: «Φτάνει πιά η Μητσοτάκο-κοροϊδία»

Την αδιαφάνεια που επικρατεί εξαιτίας της κυβέρνησης αναφορικά με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία κατακρίνει μέσα από δημοσίευσή του στην πλατφόρμα του twitter ο Γιώργος Κύρτσος.

Συγκεκριμένα ο φιλελεύθερος ευρωβουλευτής στέκεται στις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου «περί απορρήτου και επιτελείου “ελβετικού τυριού”» τις οποίες ευθέως χαρακτηρίζει ως «γελοιότητες» καθώς οι λίστες βρίσκονται «στη διάθεση ΕΕ, ΝΑΤΟ κατά συνέπεια και της Τουρκίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προβληματισμός του Κύρτσου αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση αποκρύπτει πληροφορίες σχετικά με την εθνική άμυνα και ασφάλεια από το ευρύ κοινό κλείνει με την επιτακτική ανάγκη να σταματήσουν τα γαλάζια ψέμματα και οι απόπειρες παραπλάνησης της κοινής γνώμης. «Φτάνει πιά η Μητσοτάκο-κοροϊδία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.