ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κ.Μητσοτάκης: «Να έρθουν οι Ευρωπαίοι τον χειμώνα να ζήσουν στην Ελλάδα που είναι φθηνότερα»

«Να έρθετε να μείνετε και όταν συνταξιοδοτηθείτε»

Κ.Μητσοτάκης: «Να έρθουν οι Ευρωπαίοι τον χειμώνα να ζήσουν στην Ελλάδα που είναι φθηνότερα»

Ο Κ.Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στο Βloomberg στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε από τους ξένους να έρθουν να μείνουν στην Ελλάδα το χειμώνα γιατί είναι φθηνότερη χώρα από τις δικές τους!

Caroline Hyde: Ναι. Μιλήστε μου για την ανησυχία που έχετε γι’ αυτόν τον χειμώνα. Λέτε ότι προσπαθείτε να διασφαλίσετε ότι προστατεύετε τους καταναλωτές σας, τους πολίτες σας. Τι γίνεται με αυτούς που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα, που θέλουν να ξοδέψουν χρήματα στην Ελλάδα; Τα πάτε απίστευτα καλά στον τομέα του τουρισμού. Στην πραγματικότητα, χάρη σε αυτό έχετε αυξήσει τις προοπτικές για την οικονομία σας. Ανησυχείτε ότι αν η Ευρώπη έχει έναν πολύ κακό χειμώνα, οι άνθρωποι δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να έρθουν;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κοιτάξτε, μια ύφεση είναι κακή για την οικονομία γενικά, αλλά πιστεύω ότι η ελληνική τουριστική βιομηχανία έχει ανακάμψει εντυπωσιακά και μάλλον οδεύουμε προς μια χρονιά-ρεκόρ.

Πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει γίνει ένας ελκυστικός προορισμός, όχι μόνο το καλοκαίρι, όχι μόνο για τα νησιά. Εστιάζουμε πολύ στη βιωσιμότητα.

Και φυσικά, νομίζω ότι γεφυρώνουμε επίσης αυτό το χάσμα ανάμεσα στο να έρθει κάποιος στην Ελλάδα απλώς για ευχαρίστηση και στο να έρθει στην Ελλάδα για δουλειά. Υπάρχουν πολλοί ψηφιακοί νομάδες που μετακομίζουν τώρα στην Ελλάδα.

Προσφέρουμε σημαντικά κίνητρα. Είναι ένα υπέροχο μέρος, όχι μόνο για να το επισκεφθείτε, αλλά και ένα μέρος απ’ όπου μπορείτε να εργαστείτε, να ζήσετε όταν συνταξιοδοτηθείτε. Ίσως είναι επίσης ένα υπέροχο μέρος για τους Βορειοευρωπαίους να περάσουν τον χειμώνα τους γιατί σίγουρα θα θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα στους λογαριασμούς θέρμανσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περάστε λοιπόν λίγο χρόνο στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα περάσετε υπέροχα και πιθανότατα θα είναι και φθηνότερο για εσάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.