ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φώφη Γεννηματά: Συνεχίζεται η νοσηλεία της στον Ευαγγελισμό – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο;

Φώφη Γεννηματά: Συνεχίζεται η νοσηλεία της στον Ευαγγελισμό – Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο;

Για τέταρτη ημέρα συνεχίζεται η νοσηλεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» μετά την εισαγωγή της την περασμένη Δευτέρα.

Η κυρία Γεννηματά βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση και το βασικό αίτιο της εισαγωγής της, ο ατελής ειλεός φαίνεται να έχει αντιμετωπιστεί. Έτσι, ιδιαίτερα σημαντικά είναι τα επόμενα 24ωρα τα οποία θα κρίνουν και την εξέλιξη της κατάστασης της υγεία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παραμένει ευδιάθετη ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε δεχθεί ορισμένες επισκέψεις και από στενούς της συνεργάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυρία Γεννηματά αναμένεται να πάρει εξιτήριο τα επόμενα 24ωρα ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.