ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ: Συγκέντρωσε τις απαραίτητες υπογραφές για τις εκλογές ο Π.Γερουλάνος

ΚΙΝΑΛ: Συγκέντρωσε τις απαραίτητες υπογραφές για τις εκλογές ο Π.Γερουλάνος

Ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή τις υπογραφές που συγκέντρωσε για την συμμετοχή του στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και πλέον είναι και επίσημα ένας εκ των υποψηφίων.

Πλέον είναι και «με τη βούλα» υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος και γεμάτος χαρά δήλωσε για τις 6245 υπογραφές ότι προέρχονται από πολίτες που «θέλουν να δουν την προοδευτική παράταξη να γίνεται ξανά δύναμη ελπίδας».

Και συμπλήρωσε: «Μπροστά μας έχουμε σχεδόν δύο μήνες για να μιλήσουμε με όσες περισσότερες Ελληνίδες και Έλληνες μπορούμε, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας, να ανταλλάξουμε ιδέες, να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις προσδοκίες, τις αγωνίες και τις ελπίδες τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μπορεί ο συνυποψήφιός του και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να τους καλούσε… όλους στις κάλτσες, ο Γερουλάνος πάντως τους καλεί «στον δρόμο για μια Ελλάδα δυνατή, για μια κοινωνία ανοιχτή, για μια οικονομία παραγωγική, όλες και όλοι, έχουν λόγο και ρόλο. Ξεκινάμε ένα ωραίο ταξίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.