ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Χριστοδουλάκης: «Η πανδημία καλπάζει και η κυβέρνηση επιλέγει τον θλιβερό ρόλο του παρατηρητή»

Μ.Χριστοδουλάκης: «Η πανδημία καλπάζει και η κυβέρνηση επιλέγει τον θλιβερό ρόλο του παρατηρητή»

Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης αναφέρει σε δήλωσή του ότι «η πανδημία καλπάζει και η κυβέρνηση επιλέγει τον θλιβερό ρόλο του παρατηρητή».

Όπως επισημαίνει, με αφορμή τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι οποίες, έπειτα από ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, θα πραγματοποιηθούν κανονικά, «η κυβέρνηση οφείλει να πάρει μέτρα» αλλιώς «φέρει αποκλειστικά την πολιτική ευθύνη για τις εξελίξεις».

Ειδικότερα, σε δήλωση του, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής τόνισε:

«Η πανδημία καλπάζει, οι ΜΕΘ στην Β. Ελλάδα φτάνουν στα όρια τους και η Κυβέρνηση επιλέγει τον θλιβερό ρόλο του παρατηρητή.

Όμως η Θεσσαλονίκη και η Β. Ελλάδα δεν επιτρέπεται να ξαναζήσουν τον περσινό εφιάλτη. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι παρελάσεις και οι λιτανείες στην εποχή του COVID-19 δημιουργούν μεγάλους κινδύνους, αλλά η ΝΔ υπό το βάρος του πολιτικού κόστους τους αγνοεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κυβέρνηση οφείλει να πάρει μέτρα. Αλλιώς φέρει αποκλειστικά την πολιτική ευθύνη για τις εξελίξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.