ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μανώλης Όθωνας: «Όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο Κώστας Μπακογιάννης»

Μανώλης Όθωνας: «Όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι ο Κώστας Μπακογιάννης»

Το «μάτι» προς την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων έκλεισε ο Μανώλης Όθωνας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά.

Μιλώντας θετικά για τον κ. Μπακογιάννη, ο κ. Όθωνας δήλωσε ότι «όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι» ο επόμενος δήμαρχος, προσθέτοντας ότι « θα επιβεβαιώσει ότι είναι ανοικτός σε ιδέες, προτάσεις όλων των παρατάξεων, που θα κάνουν την Αθήνα καλύτερη».

«Εμείς θεωρούμε ότι στον Δήμο της Αθήνας οι Αθηναίοι πολίτες είχαν καλύτερη επιλογή από το δίλημμα που τίθεται την Κυριακή που ήταν ο Παύλος Γερουλάνος. Θεωρούμε ότι και ως πρόσωπο και ως συλλογικότητα και ως προγραμματική πρόταση ήταν μία επιλογή η οποία πήγε καλά αλλά άξιζε καλύτερα και η Αθήνα έχασε μία ευκαιρία…

Εγώ ελπίζω ότι ο επόμενος δήμαρχος, που όλοι ξέρουμε ποιος θα είναι, θα επιβεβαιώσει ότι είναι ανοικτός σε ιδέες, προτάσεις όλων των παρατάξεων, που θα κάνουν την Αθήνα καλύτερη», είπε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

«Απάνθρωπο να επευφημείς τον δολοφόνο του πατέρα ενός ανθρώπου»

Ο κ. Όθωνας αναφέρθηκε και στο περιστατικό που έγινε σε ταβέρνα στα Πετράλωνα, όταν ομάδα αντιεξουσιαστών προσπάθησε να διώξει τον κ. Μπακογιάννη, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα για τον πατέρα του.

«Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μας και για το μεμονωμένο αλλά υψηλής ηθικής απαξίας περιστατικό που έγινε προχθές με αυτούς τους τύπους που έξω από την ταβέρνα στα Πετράλωνα που έτρωγε ο Κώστας Μπακογιάννης συνθηματολογούσαν σκαιότατα», σημείωσε επίσης ο κ. Όθωνας και πρόσθεσε:

«Το να να επευφημείς τον δολοφόνο του πατέρα ενός ανθρώπου, είναι μία πράξη απάνθρωπη, όχι απλά καταδικαστέα. Είναι απαράδεκτο οποιουδήποτε και αυτά τα φαινόμενα εκτός από το να τα καταδικάζουμε θεωρητικά έχουμε υποχρέωση όλοι να τα απομονώσουμε και να τα εξαλείψουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του κ. Όθωνα έγινε μία ημέρα μετά τη συνάντηση του κ. Γερουλάνου με τον κ. Μπακογιάννη. Ο κ. Γερουλάνος, παρότι δήλωσε ότι δεν θα υποδείξει στους ψηφοφόρους της παράταξής του τι να πράξουν στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, συναντήθηκε με τον κ. Μπακογιάννη και συζήτησαν για ζητήματα που αφορούν στην Αθήνα και τις προοπτικές της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.