ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Καμίνης για Μόρια: «Εθνική συνεννόηση ώστε να μην χαθούν και άλλες ζωές»

Γ.Καμίνης για Μόρια: «Εθνική συνεννόηση ώστε να μην χαθούν και άλλες ζωές»

Για «θλιβερό κρίκο στην αλυσίδα των τραγικών γεγονότων των τελευταίων εβδομάδων» στο hotspot της Μόριας έκανε λόγο στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος πρότεινε την μία «μεγάλη εθνική προσπάθεια και συνεννόηση», ώστε «να μην χαθούν κι άλλοι άνθρωποι».

Πιο αναλυτικά η δήλωση του κ. Καμίνη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η σημερινή εξέλιξη στο Κέντρο Υποδοχής της Μόριας αποτελεί άλλον ένα θλιβερό κρίκο στην αλυσίδα των τραγικών γεγονότων των τελευταίων εβδομάδων. Επικοινώνησα πριν από λίγο με τον αρμόδιο υφυπουργό κύριο Γ. Κουμουτσάκο και αναμένω ενημέρωση. Απόψε είναι μια ακόμη δύσκολη βραδιά για τη Μόρια και τη Λέσβο γενικότερα. Αύριο όμως πρέπει να αναλάβουμε όλοι μια μεγάλη εθνική προσπάθεια και συνεννόηση, ώστε να μην χαθούν κι άλλοι άνθρωποι. Να πράξουμε όλα εκείνα που μια χώρα-μέλος της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης οφείλει να πράξει. Σε κάθε δημιουργική πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση, το Κίνημα Αλλαγής θα είναι παρών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.