Μ.Χριστοδουλάκης: «Υποκρισία διάχυτη, χωρίς μάσκα και αποστάσεις στην πλατεία Ομονοίας» (φωτο)

Μ.Χριστοδουλάκης: «Υποκρισία διάχυτη, χωρίς μάσκα και αποστάσεις στην πλατεία Ομονοίας» (φωτο)

Κριτική για τις εικόνες συνωστισμού το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Ομονοίας, ασκεί με ανάρτησή του στα social media ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Ο δήμος Αθηναίων πραγματοποίησε τα εγκαίνια του νέου σιντριβανιού στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος πάνω στην πλατεία.

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης κάνει λόγο για υποκρισία, σημειώνοντας την διαφορετική αντιμετώπιση από την πολιτεία του συγχρωτισμού στην πλατεία Ομονοίας, χθες Πέμπτη, σε σχέση με τα γεγονότα την περασμένη εβδομάδα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

«Υποκρισία διάχυτη, χωρίς μάσκα και αποστάσεις στην πλατεία Ομονοίας», γράφει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, σημειώνοντας ότι αυτή η εικόνα έρχεται «λίγες μέρες μετά την ”πολιτικοποίηση” της Αγίας Παρασκευής ως το νέο σημείο πόλωσης και διχασμού που απαιτούν τα πολιτικά αφηγήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φυσικά, μπροστά στον Covid-19 είμαστε όλοι ίσοι. Κάποιοι, βέβαια, για την πολιτεία φαίνεται είναι πιο ίσοι», σχολιάζει στην ανάρτησή του ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.