ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ: «Δεν υπάρχει περίπτωση διαγραφής» αναφέρει ισχυρό στέλεχος

ΚΙΝΑΛ: «Δεν υπάρχει περίπτωση διαγραφής» αναφέρει ισχυρό στέλεχος

Ένα από τα κορυφαία στελέχη του ΚΙΝΑΛ σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα της Φώφης Γεννηματά, όπου Γιώργος Παπανδρέου και Χάρης Καστανίδης και τόνισε ότι η φράση «όλα δείχνουν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο» χαρακτηρίζει ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος.

Όπως διευκρίνισε το ίδιο το στέλεχος, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει περίπτωση διαγραφής των δυο βουλευτών από τη ΚΟ είτε παραστούν είτε όχι στη συνεδρίαση που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά πρόκειται να επιστήσει την προσοχή των στελεχών να μην δίνουν αφορμές κυρίως προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και που θέλει να λεηλατήσει το ΚΙΝΑΛ ώστε να εμφανιστεί κυρίαρχος ο Αλέξης Τσίπρας στον χώρο της κεντροαριστεράς και θα θέσει όλους προ των ευθυνών τους γιατί εκείνο που προέχει στα δύσκολα που έρχονται είναι η ενότητα του κόμματος που πρέπει να μπει ανάχωμα στις συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Ωστόσο, ο Χάρης Καστανίδης προ ημερών στη συνεδρίαση του συντονιστικού είχε διαβεβαιώσει ότι παρά τις αντιθέσεις του πως θα εναρμονιζόταν με την κεντρική απόφαση του κόμματος σε ό,τι αφορά το νομοσχέδιο για τις πορείες, κάτι που τελικώς δεν έπραξε.

Σε ό,τι αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε τηλεφώνημα προς την κ. Γεννηματά πριν από την ψηφοφορία σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι όποιες αντιρρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, ενοχλημένοι εμφανίζονται ορισμένοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, καθώς ενώ είχαν άλλη άποψη για το νομοσχέδιο υπάκουσαν στην απόφαση της προέδρου Φώφη Γεννηματά και ψήφισαν το νομοσχέδιο και γι’ αυτό όπως λένε θα πρέπει για τους δύο βουλευτές που δεν προσήλθαν στην ψηφοφορία να υπάρξουν κυρώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.