ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ για την πλατφόρμα των εμβολιασμών: «Προσχηματικός ο διαγωνισμός»

ΚΙΝΑΛ για την πλατφόρμα των εμβολιασμών: «Προσχηματικός ο διαγωνισμός»

Για «προσχηματικό διαγωνισμό» κάνει λόγο το Κίνημα Αλλαγής όσον αφορά τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στη διαδικασία του εμβολιασμού.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος ζητούνται εξηγήσεις κι απαντήσεις σχετικά «με τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από την ΗΔΙΚΑ μόλις την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, το απόγευμα. Με οικονομικό προϋπολογισμό 723.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ», όπως αναφέρει συγκεκριμένα και προσθέτει: «με προθεσμία υποβολής προσφορών την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί! Αλλά σήμερα, πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, έχει ανακοινωθεί ότι θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, υποστηρίζει ότι υπάρχουν καθυστερήσεις και προσπάθεια να διαμορφωθεί η εικόνα ενός προσχηματικού διαγωνισμού, ενώ η προκήρυξη θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ πριν, με επαρκείς προθεσμίες και ζητά από την κυβέρνηση να μην χρησιμοποιείται η πανδημία από την κυβέρνηση ως πρόσχημα για καταστρατήγηση κάθε κανόνα διαφάνειας και εξυπηρέτησης εκλεκτών της. «Επειδή αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται ανάλογες μεθοδεύσεις, απαιτούμε άμεσα απαντήσεις από την Κυβέρνηση. Και θα φέρουμε το θέμα στη Βουλή», καταλήγει το Κίνημα Αλλαγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.