ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΙΝΑΛ: «Αναγκαίες οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας αρκεί να σταματήσουν οι προκλήσεις»

ΚΙΝΑΛ: «Αναγκαίες οι διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας αρκεί να σταματήσουν οι προκλήσεις»

Αναγκαίες κρίνει το Κίνημα Αλλαγής τις διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκίας.

Ωστόσο, στελέχη του κόμματος παρακολουθούν με επιφύλαξη τις εξελίξεις, αναγνωρίζοντας ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία.

Στελέχη του κόμματος, σημειώνουν πως οι διερευνητικές επαφές Αθήνας-Άγκυρας ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Με την προϋπόθεση όμως, να μην συνεχίζει τις προκλήσεις η τουρκική πλευρά και να μην δημιουργεί τετελεσμένα.

Άλλωστε, όπως λένε, είναι διαφορετικό πράγμα ο διάλογος από τις διερευνητικές επαφές, καθώς οι δεύτερες είναι αυτές που ορίζουν την ατζέντα πάνω στην οποία θα βασιστεί ο διάλογος των δύο πλευρών.

Σε ανακοίνωση του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζει πως «η Ελλάδα ήταν και παραμένει υπέρ του διαλόγου με την Τουρκία για τα θέματα των θαλασσίων ζωνών. Η Τουρκία ήταν και είναι εκείνη που αφενός διέκοψε τις διερευνητικές επαφές το 2016 και αφετέρου προσθέτοντας θέματα στην ημερήσια διάταξη, με αυτό τον τρόπο, υπονομεύει τον διάλογο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ανακοίνωση καταλήγει υπογραμμίζοντας πώς, «διάλογος με παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων δεν νοείται. Η Άγκυρα πρέπει να σταματήσει οριστικά τις παράνομες αυτές ενέργειες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.