ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Κουτσούμπας για φωτιές: «Ο λαός μόνο μπορει να σώσει τον λαό»

Δ.Κουτσούμπας για φωτιές: «Ο λαός μόνο μπορει να σώσει τον λαό»

Επίθεση στην κυβέρνηση για τον σχεδιασμό αντιμετώπισης της πύρινης λαίλαπας εξαπολύει το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι όπως αποδεικνύεται για άλλη μια φορά μόνο ο λαός μπορεί να το σώσει τον λαό.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατηγορεί την κυβέρνηση και τον κρατικό μηχανισμό «που λειτουργεί γρήγορα κι αποτελεσματικά, όταν πρόκειται να στηρίξει διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα και τους επενδυτές της λεγόμενης «πράσινης» ανάπτυξης, που θα επιχειρήσουν και τώρα να επωφεληθούν από τη μεγάλη καταστροφή», ενώ έχουν αφήσει στο έλεος των πυρκαγιών τον λαό.

«Ο λαός υπερασπίζεται μόνος του τη ζωή του»

«Ο λαός στην Εύβοια και στις άλλες πυρόπληκτες περιοχές έχει πάρει πάνω του το ζήτημα της υπεράσπισης της ζωής του, των κατοικιών και της περιουσίας του, των χωριών και του φυσικού πλούτου. Η λαϊκή πρωτοβουλία είναι συγκινητική, την ώρα που η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός τον έχουν αφήσει στο έλεος των πυρκαγιών και των τραγικών ελλείψεων στην αντιπυρική προστασία.»

«Είναι ο ίδιος κρατικός μηχανισμός που λειτουργεί γρήγορα κι αποτελεσματικά, όταν πρόκειται να στηρίξει διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα και τους επενδυτές της λεγόμενης «πράσινης» ανάπτυξης, που θα επιχειρήσουν και τώρα να επωφεληθούν από τη μεγάλη καταστροφή.»

«Το συμπέρασμα για το σήμερα, αλλά και για το αύριο είναι ένα: Ο λαός μόνο μπορεί να σώσει το λαό!» υπογράμμισε σε δήλωσή του για τις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.