ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Παφίλης: «Η κυβέρνηση επεκτείνει τα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο»

Θ.Παφίλης: «Η κυβέρνηση επεκτείνει τα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο»

«Η υπόθεση των καναλιών! Σιγά τα αίματα!», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και προσέθεσε ότι πίσω από την αντιπαράθεση για το νόμο 4339/2015 επιχειρείται αναδιανομή της πίτας ανάμεσα σε παλιά και νέα τζάκια.

«Η κυβέρνηση επεκτείνει τα προνόμια στο μεγάλο κεφάλαιο, την ίδια ώρα που κόβει συντάξεις. Η κόντρα συνταγματικότητας-αντισυνταγματικότητας είναι για το ποιος θα εξυπηρετήσει ποια συμφέροντα και ποιος θα πετύχει πιο φιλικά ΜΜΕ», είπε ο Θανάσης Παφίλης.

«Τι νομίζετε; Ότι θα βάλετε τάξη στο καπιταλιστικό πρόγραμμα των καναλιών και θα φέρετε ποιότητα στα προγράμματα, που μας τσιγαρίζουν από το πρωί το μυαλό;», αναρωτήθηκε και δήλωσε ότι το ΚΚΕ ψηφίζει «παρών» γι΄αυτό το λόγο για το ΕΣΡ, όπως και τις άλλες ανεξάρτητες αρχές, που «δεν είναι ανεξάρτητες διότι εφαρμόζουν την κυρίαρχη πολιτική του κεφαλαίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εργάτη, θα ζήσεις καλύτερα αν πάρει την άδεια το ένα ή το άλλο κεφάλαιο; Γι’ αυτό οργάνωσε την πάλη σου. Απλώς τσακώνονται διότι εκφράζουν άλλα συμφέροντα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.