ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Κουτσούμπας: «Με τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί η χώρα δεν θα βγει απ’ τα μνημόνια»

Δ.Κουτσούμπας: «Με τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί η χώρα δεν θα βγει απ’ τα μνημόνια»

“Η Ελλάδα δεν βγαίνει από το Μνημόνιο με τα μέτρα που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για μετά το 2019 και το 2020”, τονίζει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξή του στα Νέα, ο κ. Κουτσούμπας κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με την πρώτη αξιολόγηση έβαλε την ταφόπλακα στην κοινωνική ασφάλιση, με τη δεύτερη φόρτωσε στο λαό ένα 4ο Μνημόνιο και με την τρίτη αξιολόγηση εκτός όλων των άλλων αντιλαϊκών μέτρων που σχεδιάζει με το κουαρτέτο, βάζει στο στόχαστρο το δικαίωμα της απεργίας».

Για την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου

Για την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου, επισημαίνει ότι «για να φτιάχνουν ενώσεις προσώπων που θα αποφασίζουν μειώσεις μισθών αρκεί το 15%, ενώ για την απεργία θέλουν το 50% στα πρωτοβάθμια σωματεία, δηλαδή μέσα στους τόπους δουλειάς, εκεί που τσακίζει κόκαλα η τρομοκρατία, η αυθαιρεσία της μεγαλοεργοδοσίας».

«Ο ΣΕΒ παριστάνει το θύμα ενώ είναι ο θύτης»

Απαντώντας στον ΣΕΒ, ο οποίος μετά την παρέμβαση του ΠΑΜΕ στα γραφεία του κάλεσε την συνδικαλιστική οργάνωση σε διάλογο, ο γ.γ. του ΚΚΕ δηλώνει ότι «ο ΣΕΒ καλά θα κάνει να μην παριστάνει το θύμα. Θύματα δικά του είναι οι άνεργοι, οι σακατεμένοι εργάτες σε διάφορα γκέτο, το ξεζούμισμα των εργαζομένων».

Τέλος, σχετικά με τους πλειστηριασμούς, ο κ. Κουτσούμπας προειδοποιεί πως μετά την άρση της τοπικής αρμοδιότητας των συμβολαιογραφείων, το επόμενο βήμα θα είναι να μπορεί ένα σπίτι να βγαίνει στο σφυρί σε άλλη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.