ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διαξιφισμοί Δ. Κουτσούμπα με τον επικεφαλής των ΜΑΤ έξω από την Βουλή (βίντεο)

Διαξιφισμοί Δ. Κουτσούμπα με τον επικεφαλής των ΜΑΤ έξω από την Βουλή (βίντεο)

Παρεμπόδισαν την είσοδο στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ και στους βουλευτές Μαρίνο και Κατσώτη – Πορεία του ΠΑΜΕ στη Βουλή.

Μπροστά σε ένα απρόοπτο βρέθηκε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έγινε δέκτης φραστικής επίθεσης από επικεφαλής των ΜΑΤ που… δεν τον αναγνώρισε.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, ο ένας από τους δύο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων απευθύνεται στον κ.Κουτσούμπα, λέγοντάς του: «Ποιος είσαι εσύ ρε; Ποιος είναι ο κύριος;».

Προς στιγμήν οι αστυνομικές δυνάμεις εμπόδισαν την είσοδο στη Βουλή στον γγ του ΚΚΕ, καθώς και στους βουλευτές του κόμματος Χρήστο Κατσώτη και Γιώργο Μαρίνο.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί διαδήλωση στο Σύνταγμα ενάντια στην τροπολογία για την άσκηση διώξεων σε όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς, η οποία ψηφίζεται απόψε στη Βουλή.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=LiW0wQw85yE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.