ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δ.Κουτσούμπας για Αλ.Τσίπρα: «Δεν ξέρει τι είναι οι αρμοί της εξουσίας»

Δ.Κουτσούμπας για Αλ.Τσίπρα: «Δεν ξέρει τι είναι οι αρμοί της εξουσίας»

«Ο Τσίπρας δεν ξέρει τι είναι οι αρμοί της εξουσίας», υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, και κληθείς να σχολιάσει την φράση του Αλέξη Τσίπρα για «έλεγχο των αρμών της εξουσίας», ο κ. Κουτσούμπας σημείωσε: «Ούτε ο ίδιος ξέρει τι είναι οι αρμοί της εξουσίας, ούτε ελέγχονται».

Παράλληλα, ο ΓΓ του ΚΚΕ υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας, μάλλον δεν έχει καταλάβει «τι είναι αυτό το σύστημα, το καπιταλιστικό σύστημα και πως λειτουργεί και τι είναι αυτό το κράτος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται, ότι σήμερα, μια σειρά από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν να συνταχθούν με την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα ενώ ορισμένα επιχείρησαν να εξηγήσουν τι ακριβώς εννοούσε. Ο Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι συμφωνεί απολύτως με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέλιος Κούλογλου εκτίμησε ότι εννοούσε ενδυνάμωση των θεσμών ενώ ο Σταύρος Κοντονής υποστήριξε ότι ήταν «εκφορά του λόγου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.