ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΚΚΕ: «Το ΕΣΥ καταρρέει και η κυβέρνηση μειώνει τις δαπάνες για την υγεία ακόμη περισσότερο»

ΚΚΕ: «Το ΕΣΥ καταρρέει και η κυβέρνηση μειώνει τις δαπάνες για την υγεία ακόμη περισσότερο»

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης για μείωση των δαπανών για την υγεία στον νέο κρατικό προϋπολογισμό, το ΚΚΕ εξαπέλυσε επίθεση και στάθηκε στον βαθιά αντιλαϊκό χαρακτήρα της κυβερνητικής πολιτικής.

Αναλυτικά το ΚΚΕ τονίζει:

«Τη στιγμή που το δημόσιο σύστημα Υγείας καταρρέει, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν παίρνει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την πραγματική ενίσχυσή του, αλλά καταθέτει κι έναν προϋπολογισμό στον οποίο οι δαπάνες για την Υγεία μειώνονται ακόμη περισσότερο.

Την ίδια στιγμή δίνονται αφειδώς χρήματα σε μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες, στο όνομα της ”σωτηρίας” τους από τις συνέπειες της πανδημίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και τον βαθιά αντιλαϊκό χαρακτήρα της πολιτικής της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.