ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εμβολιάζεται αύριο (30/12) στον «Ευαγγελισμό» ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Εμβολιάζεται αύριο (30/12) στον «Ευαγγελισμό» ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Το πρωί της Τετάρτης (30/12) ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας αναμένεται να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για να εμβολιαστεί.

Όπως είχε δηλώσει ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, «θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα αυτό και με το προσωπικό παράδειγμα για την αναγκαιότητα μαζικού εμβολιασμού όλων. Ότι είναι αναγκαίο αυτό να γίνει από όλο τον πληθυσμό, χωρίς όμως να αποτελέσει ή να αποκρύψει ή να γίνει το άλλοθι για την αναγκαιότητα της θωράκισης, που υπάρχει αυτή τη στιγμή, σήμερα, τώρα που μιλάμε, του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και των αναγκαίων μέτρων προστασίας που είναι στην ευθύνη της κυβέρνησης και του κράτους , αφού ο εμβολιασμός θα είναι μακρόχρονη σχετικά -έτσι κι αλλιώς- διαδικασία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας είχε τονίσει πως «χωρίς τα κατάλληλα μέτρα και η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται και η σωστή προετοιμασία για τον μαζικό εμβολιασμό του κόσμου υπονομεύεται. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να στείλουμε και βεβαίως θα δώσουμε το “παρών”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.