ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεσπά αδερφός θύματος της μαζικής «σφαγής» των Τεμπών: «Να μπουν στη φυλακή υπουργοί και βουλευτές» (βίντεο)

«Προτίμησαν να μην σώσουν τους ανθρώπους αλλά να ‘’φάνε’’ τα εκατομμύρια»

Ξεσπά αδερφός θύματος της μαζικής «σφαγής» των Τεμπών: «Να μπουν στη φυλακή υπουργοί και βουλευτές» (βίντεο)

Ο αδελφός της Αθηνάς που έχασε τη ζωή της στη μαζική «σφαγή» των Τεμπών, ξέσπασε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να μπουν στη φυλακή υπουργοί και βουλευτές, καθώς όπως είπε «προτίμησαν να μην σώσουν τους ανθρώπους αλλά να ‘’φάνε’’ τα εκατομμύρια».

«Η οργή που έχουμε όλη είναι πολύ μεγάλη. Όσοι και να μπούνε μέσα, Δικαιοσύνη δεν θα υπάρχει. Θα μπουν μέσα μόνο δυο τρεις κακόμοιροι, οι πιο ευάλωτοι. Πρέπει να μπουν πάνω από 10 άτομα. Να μπουν μέσα οι υπουργοί και οι βουλευτές. Αλλά απαγορεύεται να μπουν φυλακή οι πολιτικοί.

Και εκείνοι φταίνε αλλά προτίμησαν να μην σώσουν τους ανθρώπους αλλά να ‘’φάνε’’ τα εκατομμύρια. Όλοι όσοι κυβέρνησαν φταίνε. Και ο κόσμος εάν πάει να ψηφίσει να τα συγκεκριμένα κόμματα θα είναι συνένοχος στο έγκλημα. Η μεγαλύτερη τιμωρία για αυτούς θα είναι να πάνε όλοι σπίτια τους και μετά φυλακή», ανέφερε.

«Ήταν ένας άγγελος. Η οικογένεια έχει διαλυθεί. Όλη μέρα θρηνούμε και θα θρηνούμε μέχρι να φύγουμε και εμείς. Και εγώ που περιμένω να δεύτερο παιδί, δεν μπορώ να το χαρώ. Η μητέρα μου είναι χάλια.

Ο γαμπρός μου είναι χάλια ψυχολογικά, θα έχει συντροφιά τον μικρό. Δεν έχει καταλάβει κάτι, είναι λίγο στεναχωρημένος γιατί του λείπει η μητέρα του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.