ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης: «Στόχος μας να μείνουμε ανοιχτοί για τις γιορτές – Δεν υπάρχουν σκέψεις για νέα μέτρα»

«Όχι» σε γενικό lockdown

Α.Γεωργιάδης: «Στόχος μας να μείνουμε ανοιχτοί για τις γιορτές – Δεν υπάρχουν σκέψεις για νέα μέτρα»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να μείνουμε ανοιχτοί για τις γιορτές, απορρίπτοντας εκ νέου το ενδεχόμενο ενός γενικού lockdown.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως σήμερα ξεκίνησε η εφαρμογή των νέων μέτρων και μέχρι τότε δεν υπάρχουν σκέψεις για κάτι περαιτέρω. Επεσήμανε πως τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους δεν είναι τιμωρητικά και αποσκοπούν στη μείωση της πίεσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Στη συνέχεια εκτίμησε ότι το 10% των ανεμβολίαστων δεν θα πειστούν να εμβολιαστούν, ενώ τάχθηκε υπέρ της νοσηλείας για όλους από το εθνικό σύστημα υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μέτωπο της ακρίβειας, ο υπουργός αναγνώρισε τις ανατιμήσεις ενώ είπε πως η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα ώστε να αντιμετωπιστεί το κόστος της ενεργειακής κρίσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.