ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη του Αλ. Τσίπρα στην Κίνα [upd]

Οι πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη του Αλ. Τσίπρα στην Κίνα [upd]

Σημαντική για την αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών, σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας την επίσκεψη του στην Κίνα.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, μετά την άφιξη του στην κινεζική πρωτεύουσα, ο Έλληνας πρωθυπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά: «άφιξη στο Πεκίνο. Ένα σημαντικό ταξίδι για την αναβάθμιση των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας σε πολιτικό & οικονομικό επίπεδο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την άφιξη του κυβερνητικού αεροσκάφους στην Κίνα και την υποδοχή του Έλληνα Πρωθυπουργού με τιμές αρχηγού κράτους. 

Στο βάθος απ’ τις φωτογραφίες φαίνονται και αρκετά κυβερνητικά στελέχη που ακολουθούν τον πρωθυπουργό στην διάρκεια του ταξιδιού του στην χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

tsipras-kina2

tsipras-kina4

tsipras-kina3tsipras-kina

tsipras-kina5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.