ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν. Τόσκας: «Η χθεσινή επιτυχία σύλληψης των Κ. Σακκά και Μ. Σεϊσίδη δείχνει το στίγμα ότι είμαστε άτεγκτοι»

Ν. Τόσκας: «Η χθεσινή επιτυχία σύλληψης των Κ. Σακκά και Μ. Σεϊσίδη δείχνει το στίγμα ότι είμαστε άτεγκτοι»

Ως επιτυχία της κυβέρνησης χαρακτήρισε την σύλληψη των Κ. Σακκά και Μ. Σεϊσίδη, καταζητούμενων για τρομοκρατία, ο κ. Νίκος Τόσκας στην Βουλή. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη υποστήριξε πως «η χθεσινή επιτυχία είναι επιτυχία της κυβέρνησης και των διωκτικών αρχών και δείχνει το στίγμα ότι είμαστε άτεγκτοι»!

Είχε προηγηθεί ερώτηση του Ηλία Κασιδιάρη (Χ.Α.) ο οποίος επιχείρησε να συνδέσει τον Κ. Σακκά με τον ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας συνεντεύξεις τύπου στελεχών του κυβερνητικού κόμματος υπέρ του συλληφθέντα.

Πέραν αυτών, για την κατάσταση στα Εξάρχεια, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι « Είμαστε σε επαφή με τους κατοίκους των Εξαρχείων ,με όσους προσπαθούν να δημιουργήσουν περιβάλλον ασφάλειας. Δεν ενεργούμε μια βραδιά για λόγους εντυπώσεων. Δουλεύουμε με σύστημα και χειρουργικά» ενώ σε άλλο σημείο υπογράμμισε «είδατε πόσο αποτελεσματική φάνηκε η ΕΛΑΣ όταν με συστηματικό τρόπο έπιασε μεγάλο μέρος της μαφίας των ναρκωτικών. Δεν ήταν επιχείρηση μιας ημέρας. Τη ΧΑ την συμφέρει να έχουμε καταστάσεις έντασης. Δεν θα το επιτρέψουμε. Πρέπει να στηρίξουμε τις συνθήκες που δημιουργούν ασφάλεια».

Επιπροσθέτως, ο υπουργός υποστήριξε ότι το φιλοναζιστικό μόρφωμα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να δημιουργήσει κλίμα ανασφάλειας. «Η κριτική μας οφείλει να βελτιώνει την Δημοκρατία και όχι να την υπονομεύει» είπε ο κ. Τόσκας για να προσθέσει «Οι Δημοκρατίες πολλές φορές αργούν. Το ξέρει η ΧΑ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.