ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θ.Δρίτσας: «Ο κυβέρνητης του ταχύπλοου ήταν έμπειρος αλλα έπρεπε να προσέχει»

Θ.Δρίτσας: «Ο κυβέρνητης του ταχύπλοου ήταν έμπειρος αλλα έπρεπε να προσέχει»

Ως έμπειρο χαρακτήρισε τον κυβερνήτη του ταχύπλοου που εμβόλισε το τουριστικό σκάφος στην Αίγινα προκαλώντας το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας.

«Είχε δικό του σκάφος πολλά χρόνια. Ήταν γνωστό για την ενασχόλησή του με τη θαλάσσια αναψυχή με το σκάφος αυτό. Ταυτόχρονα ταυτόχρονα είχε γνώση του χώρου αν και δεν ήταν Αιγινίτης» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Αποκαλύπτοντας ότι στην κατάθεσή του ο 77χρονος υποστήριξε ότι έτρεχε με 21 ναυτικά μίλια την ώρα της σύγκρουσης ο κ. Δρίτσας χαρακτήρισε αδιανόητο να τρέχει με αυτή την ταχύτητα στο συγκεκριμένο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν νοείται να μην υπάρχουν ειδικοί κανόνες για περάσματα όπως αυτό στο στενό της Μονής» συμπλήρωσε ο κ. Δρίτσας και σημείωσε ότι στην περίπτωση αυτή όλα τα στοιχεία που μπορεί να έχει ένα κράτος ως νομικό πλαίσιο δεν μπορουν να έχουν εφαρμογή γιατί όφειλε να έχει αυξημένη την προσοχή του σε κάθε περίπτωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.