ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Α.Τσίπρας συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα

Ο Α.Τσίπρας συγκαλεί υπουργικό συμβούλιο την ερχόμενη εβδομάδα

Ο πρωθυπουργός επέστρεψε από τη διήμερη επίσκεψή του στο Κομμένο της Άρτας και το Αθαμάνιο, την ιδιαίτερη πατρίδα του και προγραμματίζει υπουργικό συμβούλιο για την επόμενη εβδομάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να επαναφέρει τους υπουργούς από τη ραστώνη των διακοπών στην καθημερινή πραγματικότητα, καθώς αναμένεται ένα δύσκολο φθινόπωρο. Οπως αναφέρει και ιστοσελίδα  η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργών έκανε χρήση της δεκαήμερης άδειας που τους χορήγησε το Μέγαρο Μαξίμου, αν και ορισμένοι πήραν και ορισμένες ημέρες από τη σημαία! Ενδεικτικό είναι πως το Μέγαρο Μαξίμου ήταν χθες σχεδόν άδειο, παρότι το απόγευμα μετέβη σε αυτό ο πρωθυπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο υπουργικό συμβούλιο ο κ.Τσίπρας αναμένεται να δώσει εντολές και κατευθύνσεις στους υπουργούς για περισσότερη αποτελεσματικότητα στο έργο τους, ενώ το θέμα του συντονισμού της κυβέρνησης αναδεικνύεται όλο και περισσότερο ως μείζον πρόβλημα. Η κυβέρνηση θα πρέπει να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατόν τη δεύτερη αξιολόγηση, ώστε να λάβει την δεύτερη υποδόση, αλλά και να μπορέσει, κατά το δυνατόν, να ξεκινήσει τη συζήτηση για την απομείωση του ελληνικού χρέους. Και όλα αυτά με τη σκιά του κόφτη να βρίσκεται πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.