ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

N.Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: «Η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής»

N.Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: «Η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής»

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά τα πυρά που εξαπέλυσε η ΝΔ για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Η αξιωματική αντιπολίτευση είχε χαρακτηρίσει το διαγωνισμό παρωδία και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι επιχειρεί να εξαπατήσει τους πολίτες αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί οι οριστρικοί υπερθεματιστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Επικρατείας σε ανακοίνωση που εξέδωσε από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, σημειώνει ότι «είναι προφανές ότι η ΝΔ αδυνατεί να βγάλει την περούκα της διαπλοκής. Είναι γνήσιος εκφραστής του χρεοκοπημένου παρελθόντος» και προσθέτει ότι ο διαγωνισμός έγινε, τα κριτήρια ήταν αυστηρά, ο οικονομικός έλεγχος γίνεται με το γράμμα του νόμου». Ο κ.Παππάς προσθέτει ότι τα χρήματα που προσφέρθηκαν κατά το διαγωνισμό καταβάλλονται τις επόμενες μέρες και τα χρήματα αυτά η ΝΔ υπόσχεται να τα δώσει πίσω στους καναλάρχες. «Είναι ντροπή. Ντροπή μεγαλύτερη ακόμα και από τα 27 χρόνια απραξίας και διαπλοκής. Τους ενημερώνουμε πως δεν περνάνε οι θρασύδειλες απειλές εναντίον των μελών της Επιτροπής», συνεχίζει ο κ.Παππάς και καταλήγει: «Ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί. Όσο και αν η Ν.Δ. φωνάζει, η Ελλάδα προχωρά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.