ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεκίνησε τα μαθήματα η Μπέτυ Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (φωτό, βίντεο)

Ξεκίνησε τα μαθήματα η Μπέτυ Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (φωτό, βίντεο)

Η σύντροφος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα, ξεκίνησε την διδασκαλία της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Η κα. Μπαζιάνα, όπως αναφέρει το lamiareports, έφτασε στο Πανεπιστήμιο ένα τέταρτο πριν ξεκινήσει το μάθημά της, στις 8:45, επιλέγοντας να μπει από την πλαϊνή είσοδο του Πανεπιστημίου και όχι την κεντρική, που οδηγεί κατευθείαν στο Τμήμα που Πληροφορικής που διδάσκει.

Εκεί την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος Γιώργος Σταμούλης μαζί με άλλους συναδέλφους της. Δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις και πήγε κατευθείαν στην αίθουσα όπου περίμενε τους φοιτητές που τα επόμενα λεπτά άρχισαν να έρχονται.

Η κα. Μπαζιάνα θα διδάσκει τηλεπικοινωνιακά συστήματα στο Τμήμα Πληροφορικής της Σχολής Θετικών Επιστημών στη Λαμία, για ένα 3ωρο την εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.