ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σ. Φάμελλος: «Το νερό και της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας είναι κοινωνικό αγαθό και το θέλουμε στο δημόσιο χώρο ευθύνης»

Σ. Φάμελλος: «Το νερό και της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας είναι κοινωνικό αγαθό και το θέλουμε στο δημόσιο χώρο ευθύνης»

«Το νερό και της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας είναι κοινωνικό αγαθό και το θέλουμε στο δημόσιο χώρο ευθύνης» τόνισε ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, από το βήμα του συνεδρίου της ΚΕΔΕ.

Ο κ. Φάμελλος υπενθύμισε ότι μαζί με τους δημάρχους της βόρειας Ελλάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ήταν στην ίδια πλευρά, στο δημοψήφισμα κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ και είπε πως η μεταφορά του νερού από το ΤΑΙΠΕΔ στο Υπερταμείο δεν σημαίνει υποχρεωτικά πώληση, ούτε ότι τα χρήματα θα δοθούν για το χρέος.

Επίσης όπως ανέφερε, «υπάρχει μια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που θωρακίζει το 51% και μια δέσμευση, προς το παρόν, της κυβέρνησης πρέπει να γίνει πράξη, συμφωνώ, για συνταγματική υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.