ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ. Πετρόπουλος: «Δεν αυξάνονται τα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορών»

Τ. Πετρόπουλος: «Δεν αυξάνονται τα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορών»

Δεν αυξάνονται τα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορών, ξεκαθάρισε μιλώντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.

Υπογράμμισε ότι οι εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών συνδέονται πλέον με το πραγματικό τους εισόδημα , αίτημα το οποίο έθεταν επί χρόνια οι επαγγελματικές ενώσεις.

Ο κ. Πετρόπουλος μεταξύ άλλων είπε ότι μέσα στο 2017 θα εξοφληθούν οι 102.000 συντάξεις που εκκρεμούν από τα προηγούμενα χρόνια και όλα τα ΕΦΑΠΑΞ, ενώ ερωτηθείς εάν μετά τη δημιουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης προκύπτει πλεονάζον προσωπικό που κινδυνεύει με απόλυση, ο κ. Πετρόπουλος απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο και υπογράμμισε ότι θα ενισχυθούν οι υπηρεσίες.

Ο υφυπουργός Εργασίας δήλωσε ότι για πρώτη φόρα από εδώ και στο εξής θα μπορούν να υποβάλλονται οι αιτήσεις συνταξιοδότησης ηλεκτρονικά χωρίς καμία επιβάρυνση για τους πολίτες ειδικά των απομακρυσμένων περιοχών και των νησιών της χώρας. 

Ο υφυπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στη διαπραγμάτευση λέγοντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ότι πλέον έχει αποκτήσει τέτοια χαρακτηριστικά που πρέπει όλη η κοινωνία να ταχθεί στο πλευρό της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση, καθώς όπως είπε ο κ. Πετρόπουλος δεν έχει απέναντι της μόνο τους δανειστές αλλά και στο εσωτερικό την αξιωματική αντιπολίτευση που εκπροσωπεί τους κύκλους ορισμένων δανειστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.