ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οριστικό «φρένο» στις μετακινήσεις οπαδών από τον Γ. Βασιλειάδη μετά τα έκτροπα του τελικού του Κυπέλλου

Οριστικό «φρένο» στις μετακινήσεις οπαδών από τον Γ. Βασιλειάδη μετά τα έκτροπα του τελικού του Κυπέλλου

Οριστικό τέλος μπαίνει από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη στις μετακινήσεις οπαδών στον ελληνικό αθλητισμό, μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και μετέτρεψαν σε εμπόλεμη ζώνη μια γιορτή ποδοσφαίρου.

Τα σκληρά επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, οδήγησαν τον Βασιλειάδη στην απόφαση να μην επιτρέψει την μετακίνηση οπαδών στο μέλλον.

Ηταν ο ίδιος, ο οποίος είχε ανοίξει πάλι το θέμα της μετακίνησης οπαδών και αρκετοί θεώρησαν πως ο τελικός του Κυπέλλου θα ήταν ένα μεγάλο τεστ μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Ωστόσο μόλις λίγες ώρες μετά τον τελικό, ο Βασιλειάδης ετοιμάζεται δια νόμου να απαγορεύσει κάθε μετακίνηση οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υφυπουργός από το βράδυ της Πέμπης επιθυμούσε την αναβολή του αγώνα μετά τους φόβους που είχαν εκφραστεί από τους αρμόδιους φορείς για πιθανότητα επεισοδίων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ωστόσο οι πιέσεις από όλες τις πλευρές για την διεξαγωγή του αγώνα, τον οδήγησαν στο να δώσει τελικά τη συγκατάθεσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.