ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μάτι: Η κυβέρνηση δημιούργησε ιστοσελίδα με τα μέτρα που πήρε υπέρ των πυρόπληκτων

Μάτι: Η κυβέρνηση δημιούργησε ιστοσελίδα με τα μέτρα που πήρε υπέρ των πυρόπληκτων

Το σύνολο των δράσεων και των πρωτοβουλιών που υλοποιεί η κυβέρνηση για τη στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών στο Μάτι, τον Νέο Βουτζά και την Κινέτα, βρίσκεται από σήμερα αναρτημένο στην ιστοσελίδα «www.kathimerinotita.gov.gr» και συντονίζονται από τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου του υπουργού, «στον ιστότοπο ο επισκέπτης έχει πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεται διαρκώς για κάθε νέα απόφαση που λαμβάνεται επί του θέματος σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά και να αντλεί χρήσιμο πληροφοριακό υλικό που σχετίζεται με τον δύσκολο αγώνα επιστροφής στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, ο οποίος διεξάγεται από την πρώτη στιγμή σε αγαστή συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.