ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξενογιαννακοπούλου: «8.000 θα είναι οι προσλήψεις στο Δημόσιο στο τέλος της χρονιάς»

Ξενογιαννακοπούλου: «8.000 θα είναι οι προσλήψεις στο Δημόσιο στο τέλος της χρονιάς»

«Η συνοχή και η συνέχεια της κυβέρνησης είναι εξασφαλισμένη», διαβεβαίωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Μέσα από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού προκύπτει ότι προχωράμε συνεκτικά. Έχουμε αταλάντευτη εθνική γραμμή, συνεχίζουμε την εφαρμογή του προγράμματός μας, έγινε το μεγάλο βήμα να κατατεθεί ο πρώτος μεταμνημονιακός προϋπολογισμός με μέτρα στήριξης του κοινωνικού κράτους. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, υπήρξαν σημειώσεις από την πλευρά της Κομισιόν για την Ιταλία και άλλες 5 χώρες. Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη μεγαλοψυχία από την αντιπολίτευση γιατί δεν πρόκειται για την κυβέρνηση, αλλά για τη χώρα», είπε.

Σχετικά με τη στάση του ΚΙΝΑΛ, υποστήριξε ότι έχει επιλεγεί μια κεντροδεξιά κατεύθυνση αλλά υπάρχει προοδευτικός κόσμος που δεν στηρίζει αυτή την κατεύθυνση.

«Υπάρχει ένα μεγάλο προοδευτικό κομμάτι, άστεγο, που δεν συμμερίζεται το αφήγημα της πολιτικής απομόνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς τον οποίο δεν μπορεί να ανασυγκροτηθεί η προοδευτική παράταξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την κα Ξενογιαννακοπούλου, «περίπου 8.000 θα είναι οι αποχωρήσεις και άρα οι προσλήψεις στο Δημόσιο στο τέλος της χρονιάς, άρα σταματάει η συρρίκνωση του Δημοσίου που έχει μειωθεί οριζόντια κατά 20% στα χρόνια του μνημονίου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.