ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρώην Έλληνες Ολυμπιονίκες στηρίζουν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο του Λ.Αυγενάκη – Δείτε τι είπαν (φωτο)

Πρώην Έλληνες Ολυμπιονίκες στηρίζουν το νέο αθλητικό νομοσχέδιο του Λ.Αυγενάκη – Δείτε τι είπαν (φωτο)

Στήριξη στον Λευτέρη Αυγενάκη, για τις αλλαγές που θέλει να φέρει στο αθλητικό νομοσχέδιο, δίνουν μέσω των social media, πρώην Έλληνες Ολυμπιονίκες.

Με αναρτήσεις τους, πρώην αθλητές όπως ο Πύρρος Δήμας, η Βούλα Κοζομπόλη, ο Νίκος Κακλαμανάκης κ.α., εξέφρασαν την ικανοποίησή τους τις προηγούμενες ημέρες για το νομοσχέδιο, αναφερόμενοι κυρίως στο θέμα της μονιμότητας παραγόντων στις ομοσπονδίες. Μάλιστα, ο Δήμας που είναι πρόεδρος στην ομοσπονδία άρσης βαρών, είναι υπέρμαχος του συγκεκριμένου μέτρου.

«Αρχικά, σε ό,τι αφορά τις θητείες των μελών των διοικητικών συμβουλίων των αθλητικών ομοσπονδιών, το πνεύμα των διατάξεων που πρόκειται να ψηφιστούν, με βρίσκει σύμφωνο, τόσο ως προς τον ποσοτικό περιορισμό των τριών θητειών στη θέση του Προέδρου, με την αύξηση των δύο θητειών σε οποιαδήποτε άλλη εκτελεστική θέση, όσο και στον ηλικιακό περιορισμό των εβδομήντα ετών για ένα πρόσωπο. Πιστεύω, ότι επιβάλλεται να υπάρχει ανανέωση στις διοικήσεις των Ομοσπονδιών με ανθρώπους που θα προσφέρουν καινοτόμες ιδέες και θα συμβάλουν ενεργά στην ανάπτυξη του αθλητισμού, με προοδευτικές απόψεις», έγραψε μεταξύ άλλων στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook.

Σε ανάλογο ύφος αναφέρθηκε στο θέμα και ο πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση με το νέο (υπό ψήφιση) αθλητικό νομοσχέδιο. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το σημερινό ελλιπές νομικό πλαίσιο αλλά η μη εφαρμογή του υφιστάμενου νόμου. Για να καταφέρει στη Βουλή ο υφυπουργός, ό,τι κανείς δεν μπόρεσε ποτέ, οφείλουμε να τον στηρίξουμε προκειμένου να υλοποιήσει την κάθαρση στον Ελληνικό αθλητισμό, που δεν θέλησε κανείς προκαθήμενος του».

Το ευχαριστώ του Αυγενάκη στους Ολυμπιονίκες

Βλέποντας τις αναρτήσεις υπέρ του, ο κ. Αυγενάκης θέλησε να ευχαριστήσει τους ολυμπιονίκες που δείχνουν θετικοί στην προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση, ώστε να αλλάξουν τα κακώς κείμενα στον ελληνικό αθλητισμό.

«Ευχαριστώ τους Ολυμπιονίκες & Πρωταθλητές μας για τη δημόσια στήριξη στο Ν/Σ που συζητείται στη Βουλή. Χαίρομαι που μαζί ονειρευόμαστε τον αθλητισμό ποιοτικότερο,με όραμα αντάξιο της χώρας μας, χωρίς βία,χωρίς στημένα, με αναζωογονημένες διοικητικά Ομοσπονδίες», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.