ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο Κουβέιτ ο Νίκος Δένδιας – Για την προώθηση των διμερών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων (φωτο)

Στο Κουβέιτ ο Νίκος Δένδιας – Για την προώθηση των διμερών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων (φωτο)

Στο Κουβέιτ βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου πραγματοποιεί επαφές με την πολιτική ηγεσία της χώρας για την προώθηση των διμερών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων.

Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Δένδιας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κοινοβουλίου του Κουβέιτ Marzouq Al- Ghanim. Σύμφωνα με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, συζητήθηκαν οι περιφερειακές εξελίξεις και οι διμερείς σχέσεις.

Το ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών εντάσσεται στον στόχο της Ελλάδας να ενισχύσει τις επαφές με τον αραβικό κόσμο, να διευρύνει τη συνεργασία της και να ενεργήσει ως γέφυρα μεταξύ αραβικού κόσμου και Ευρώπης, όπως σημείωναν διπλωματικές πηγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις προηγούμενες ημέρες, ο υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες του Sir Bani Yas Forum, στην πρώτη τριμερή συνάντηση συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου-ΗΑΕ και να πραγματοποιήσει επαφές με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.