ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τ.Θεοδωρικάκος: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές»

Τ.Θεοδωρικάκος: «Δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές»

Κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές τονίζοντας ότι «οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας έχουμε έργο μπροστά μας» εμφανίστηκε ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό.

Μιλώντας για τον εκλογικό νόμο είπε ότι «θα ψηφιστεί την Πέμπτη ή Παρασκευή στη Βουλή» εξηγώντας ότι «είναι αναλογικότερος, δίνει κλιμακωτό μπόνους 20 έως 50 έδρες ανάλογα με το ποσοστό που θα πάρει το 1ο κόμμα και διευκολύνει και την κυβερνησιμότητα».

Επισήμανε, ακόμα, την συναίνεση τόσο για την ψήφο των αποδήμων όσο και για την εκλογη του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, αλλά και με την υπερκομματική πρόταση για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Σε ό,τι αφορά την οικονομία σχολίασε ότι «μέλημα της κυβέρνησης είναι να ενισχύσει με όλες τις δυνάμεις τη μεσαία τάξη, να την απαλλάξει από τα βάρη που σήκωσε τα προηγούμενα χρόνια που σε μεγάλο βαθμό τη διέλυσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας, τέλος, για τη Λιβύη ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι η επίσκεψη του Χαλίφα Χαφτάρ στη χώρα μας ανέδειξε την ακυρότητα του παράνομου μνημονίου και έθεσε τους πάντες στην Ευρώπη προ των ευθυνών τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.