ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Μηταράκης: «Δεν έχουμε πιάσει τον στόχο των επιστροφών – Θέλουμε να είναι 200 την εβδομάδα»

Ν.Μηταράκης: «Δεν έχουμε πιάσει τον στόχο των επιστροφών – Θέλουμε να είναι 200 την εβδομάδα»

Ο κ. Μηταράκης σύμφωνα με πληροφορίες,στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, παραδέχθηκε ότι: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει το στόχο για επιστροφές, αλλά θα το κάνουμε», σημειώνοντας ότι στόχος είναι οι 200 επιστροφές την εβδομάδα.

Εστίασε στα κλειστά ελεγχόμενα κέντρα που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στα νησιά. «Τα επιλέγουμε συνειδητά, θα έχουν τη μισή χωρητικότητα από τα σημερινά, αλλά με αυστηρό κανονισμό λειτουργίας. Δεν θα έχουν δικαίωμα εξόδου οι παραβατικοί και για λίγες ώρες θα βγαίνουν οικογένειες» ανέφερε και εκτίμησε:

«Σε λίγους μήνες τα νησιά θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναγνώρισε ότι υπάρχει δυσπιστία και πρόσθεσε: «Αλλά θα κριθούμε στην πράξη και από το αποτέλεσμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέφερε επίσης ότι στόχοι είναι να μπει τάξη στις ΜΚΟ, η διεθνοποίηση, τα ασυνόδευτα και στήριξη τοπικών κοινωνιών. Σημείωσε ότι «θα δοθούν ανταποδοτικά τέλη, θα στηρίξουμε τους δήμους και ήδη υπάρχουν αποζημιώσεις για τους κατοίκους» και κατέληξε: «Με ενότητα και δουλειά θα καταφέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.