ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης για α’ κατοικία: «Κανείς δεν είναι τρελός για να ξεκινήσει πλειστηριασμούς Μάιο μήνα»

Α.Γεωργιάδης για α’ κατοικία: «Κανείς δεν είναι τρελός για να ξεκινήσει πλειστηριασμούς Μάιο μήνα»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών του δηλώσεων, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας τόνισε πως «κανείς δεν είναι τρελός για να ξεκινήσει πλειστηριασμούς Μάιο μήνα. Σε κάθε περίπτωση ο προηγούμενος οικονομικός προγραμματισμός έχει αλλάξει».

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε πως για το θέμα των πλειστηριασμών αρμόδιο είναι το υπουργείο Οικονομικών και πως ο ίδιος έχει συναρμοδιότητα. Ωστόσο αναγνώρισε ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει σε σχέση με όσα διαπραγματευόταν η κυβέρνηση με τους θεσμούς το προηγούμενο διάστημα.

Όπως είπε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διευθετηθεί το ζήτημα νομοθετικά, ωστόσο πρέπει να υπάρξει και μια διαπραγμάτευση με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς. «Πρέπει να το δούμε και με τους έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως χθες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ερωτηθείς για το θέμα τόνισε πως υπάρχει ακόμα ένας μήνας προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις για το ζήτημα της προστασίας πρώτης κατοικίας και τόνισε πως ήδη στην σχετική πλατφόρμα που λειτουργεί στο υπουργείο Οικονομικών έχουν υποβληθεί 3.100 αιτήσεις για την υπαγωγή δανειοληπτών στο ευνοϊκό πλαίσιο προστασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.